امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

دستگیری ٢ باند بزرگ کلاهبرداری سایبری در البرز

دستگیری ٢ باند بزرگ کلاهبرداری سایبری در البرز رییس پلیس فتا البرز از دستگیری اعضای ٢ باند بزرگ کلاهبرداری سایبری کشوری در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ رسول جلیلیان اظهار کرد: اعضای سه نفره یکی از این باند‌ها که در قالب ارسال پیامک با عناوین سامانه ثنا و سهام عدالت به اطلاعات بانکی کاربران دسترسی پیدا کرده و از یک هزار و ٨٠٠ نفر کلاهبرداری کردند.

وی اضافه کرد: کلاهبرداران تاکنون به ٥٠ میلیارد ریال برداشت از حساب کاربران اعتراف کرده و ٨٢ شاکی شناسایی شدند.

جلیلیان افزود: باند دیگر نیز در قالب پنج نفر در پوشش کلاهبرداری تلفنی از یک هزار کاربر کلاهبرداری کردند.

وی افزود: این باند کلاهبرداری نیز ٨٠ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده و ٣٠٠ مالباخته تاکنون شناسایی شدند.

وی با بیان اینکه در سال جاری ٢٠ باند بزرگ جرایم سایبری در این استان شناسایی شدند، افزود: در مجموع ۱۹ متهم در این راستا دستگیر شدند.

وی اضافه کرد: همچنین طی این مدت ۸۹۲ مالباخته شناسایی شدند و ارزش ریالی اموال آنها ۳۰ میلیارد ریال بوده است.
جلیلیان گفت: در این مدت تعداد کارت‌های بانکی کپی شده توسط کلاهبرداران چهار هزار و ۷۶۰ فقره بود که اطلاعات کاربر‌ها در کل کشور از متهمان کشف شد.

وی بیان کرد: در سال جاری در حوزه برداشت غیرمجاز فیشینگ تعداد ۱۰ باند کشف و در این رابطه نیز ۱۵ متهم دستگیر و ۷۵۶ شاکی شناسایی شدند.
رییس پلیس فتا البرز یادآور با بیان اینکه مبلغ کلاهبرداری این باند‌های فیشنگ ۶۵ میلیارد ریال بوده است، افزود: در سال جاری مبلغ بیش از ۱۵ میلیارد ریال به مالباختگان عودت داده شد.

جلیلیان یادآور شد: با وجود هشدار‌های داده شده در حوزه برداشت غیرمجاز، ۵۰ درصد رشد جرایم بوده و بیشتر از طریق ارسال لینک‌های آلوده صورت گرفته است که می‌طلبد کاربران دقت لازم را داشته باشند.

رییس پلیس فتا البرز گفت: در حوزه کشف جرایم سایبری نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش کشف روبرو بودیم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار